Uitleg

Privacy Disclaimer Copyrights Geschiedenis Techniek

Fout gevonden? Of kan iets beter?

Mail het ons, via het contactformulier of via spelen@spelenboek.nl.

Jouw spel op Het Spelenboek?

Het Spelenboek is nooit af. Speel of organiseer jij een leuk spel? Of weet je een variatie op een spel op Het Spelenboek? Stuur het dan in! Dan kunnen nog meer mensen plezier hebben aan dat spel. Hoe mooi is dat?

Beschrijf je spel in korte bewoordingen. Maak je niet druk over spelfouten enzo. Stuur het gewoon in. De redactie van Het Spelenboek zal dan overwegen het spel toe te voegen aan Het Spelenboek. Bij grotere of bijzondere bijdragen kunnen we je vragen of we je naam mogen noemen bij het dankwoord.

NB. Wanneer je andere bronnen hebt gebruikt bij je spel, noem die dan ook even, liefst met een website-adres. Heb je een foto of plaatje bij je spel? Vertel!

Wanneer je spel op Het Spelenboek wordt gepubliceerd, dan zijn daar de rechten op van toepassing zoals die op deze pagina verder worden uitgelegd.

Spel gespeeld en foto gemaakt?

We vinden het leuk als er bij een spel een typerende foto staat van dat spel. Heb jij zo’n foto gemaakt, neem dan even contact met ons op of geef aan waar we de foto kunnen vinden.

Filmpje?

De uitleg bij sommige spelen is soms niet helemaal te volgen. Je zal dan het spel een keer gespeeld of gezien moeten hebben. Heb jij een filmpje gemaakt van een spel en op Youtube of Vimeo gezet? Of heb je ergens een prima video gevonden? Laat het ons weten, dan kunnen we bekijken of we deze bij het spel plaatsen. Vanwege rechtengedoe kunnen we alleen filmpjes plaatsen die in de EU zijn gemaakt.

Doelgroepen

In Het Spelenboek worden doelgroepen genoemd. Met deze doelgroepen bedoelen we zo’n beetje:

  • Kleuters: tot 6 jaar
  • Kinderen: van 5 tot 11 jaar
  • Pre-pubers: van 10 tot 14 jaar
  • Pubers: van 13 tot 16 jaar
  • Jongeren: van 15 tot 27 jaar
  • Volwassenen: van 25 tot 65 jaar
  • Senioren: vanaf 65 jaar

Adverteren?

Informeer bij Floating Point.